• 14

    Sep

    pindah!

    guys… I permanently move to a new blog!! visit me at http://natasha-chairani.blogspot.com okkk see ou there!! thankss.. byeee :)
  • 11

    Sep

    haii kawaan..

    halo halo apa kabar teman-teman!?? sudah lama sekali aku tak meng-update blog aku.. sorry2 karena memang banyak kesibukan belakangan ini jadi jarang main internet!!! hehehee :D btw sepertinya sih aku akan sangat jarang update blog aku ini.. tapi jangan khawatir *ciee gayaa* bagi yang mau tau kegiatan aku sehari2 follow official Twitter aku yaa.. catch my tweet and don’t hesitate to reply my tweet!!! hehehehe.. okok… thankss and see you around friendsss… Natasha Chairani Official Twitter page -> http://twitter.com/NatashaChairani
  • 24

    Jun

    After the love has gone!! .....

    hmm.. pokonya intinya sih saya sudah biasa2 aja.. IKHLAS!! :’) there will be someone for me.. sabaarr saja menunggunya!! pasti ada!!! selalu percaya bahwa Tuhan YME tidak akan memberikan cobaan yang melampaui batas kemampuan hambaNya. tabah tabah.. oh iya makasi ya teman2ku tersayaang (gak mungkin dsebutin satu-persatu! too much.. hehee..) thank you for supporting me in many ways.. I’m so lucky having you guys in my life!! I LOVE YOU …….. :) natasha yang kalian kenal sudah kembali!! she’s already had her one last cry and now she’s back! stay cheerful and happy!! in other words -> always up and cheery!! :p Somethin happened along the way What used to be happy was sad Somethin happened along the way And yesterday was all we had And oh after the love
  • 21

    Jun

    21st of June's note ..

    There’s no more space for a broken hearth’s anger no patience for the sadness, I could careless!! I’ve run as fast as I can, nobody won’t see me crying After all those times… After all those lies… After all those nights.. un-believing!! After all those why’s, why didn’t I see He’s not meant for me!!! The desperation has leave me alone, on my own!! I never want to see all regrets again!! it’s your end!! After all those why’s.. why did I fall? Why couldn’t I know ? Why didn’t I see ? Why o why did I love him ? After all those times.. Now I feel better I’ve no more anger After all those nights, I’ve stopped to wonder!! After all those why’s, I’ve learnt to let go.. I have let him GO!!! :
  • 23

    Apr

    yuhhuuuuu

    haii!! duh bahagianya sayaa.. welcoming the new modem! the high speed one, 3.5G!! hiduup Indosaaatt!!!! horaayhh senaaang sekaaalii.. i have my own internet connection now!! no problemo online sampee muntaah dikamarr!! tanp perlu memikirkan efek kejam yaitu tagihan yang tinggi! dan gak pake putus2 lamaaa gilaaa.. bukan koneksi kura-kura… hahaha =p *FYI! masih suka putuss si kadang, maklum jaman PUTUS NYAMBUNG! hahahahaha. tapi tetaapp menyeenangkaaann sekalii!
  • 16

    Apr

    Whoaaamm..

    feels exhausted! feels boring and just want to get out for awhile from this world! feels like a total useless person! pengen ini pengen itu untuk ngusir semua perasaan-perasaan aneh gak penting itu :( pengen liburaan lagii.. skarang bener2 ngerasa kerjaan sangat menumpuk dan mengganggu kegiatan pokok yang wajib a.k.a sekolah!! maless bangett sekolah jadinyaa.. kerjaa ajaa enaaaakkk.. nyanyiii kesanaa kesinii asiik … distudio! pekerjaan yang santai dan sangat kucintaii. yang sekarang harus mengalah demi sekolah! SEMANGATnya manaaaa natt?? ada masih adaa… awwwhhh…. yakiin klo semua dinikmati dan diNiatkan pati hasilnya baiiik dan insya Allah semua bisa berjalan dengan lancaar!! aminn.. AYO AYO!!!! =P
  • 2

    Apr

    the HOLIDAY is over!

    ya memang liburannya udah selesai, but thank God in the first week of school we still got the long-long-long extra long weekend..I can extend my refreshing time more and enjoy it more! hihihiii :p i love holiday so much.. sekarang sudah kembali duduk manis mengrjakan tugas2.. numpuk gilaa lumayaann yaaahhh :( tapi harus semangat! harus selesai! mau naik kelass kaann, semakin ditunda beban makin besaarr! ayo AKU PASTI BISA!!! :) insya Allah…………………………………..
  • 17

    Mar

    welcoming the holiday! ;p

    ihii asiik asiik! libur telah tiba libur telah tiba hore hore hore.. asik ni libur 1 minggu an!! dalam rangka apa?? (pasti banyak yang heran..) hihi :D jadi bgini di sekolah saya tercinta HIGH/SCOPE Indonesia itu memang memiliki tradisi yang berbeda dari sekolah lain (gw gak yakin banget sih mungkin sekolah lain juga ada yang seperti kita..) jadi setiap 3 bulan sekali libur sekitar 1 minggu an gtu!! senaaangg kaaaannn.. mulai kamis besok ini gw dkk (para High/Scope-ers) LIBUR! baru masuk lagi tanggal 30 maret (lumaan lah yaa..) REFRESHING! a (half) total REFRESHING! tapi masih BINGAAANGGs a.k.a Binguung mau ngapain ajaa!!*yang terlintas di kepala so far..* STUDIO latian, DIET, WORKOUT, mematangkan konsep ALBUM!, mematangkan konsep untuk gigs selanjutnya.. (loh!?! ko kerjaan semua????) oh
  • 9

    Mar

    TOLOOONNGGss..

    aargghh mau mati rasanya! Internet drumah mati! pinjem IM2 adek gw lama gilaa jalannya.. payah ni indosat! cepetan BB gw kmana2 tapi klo pake BB duh mata bisaa bengkak! tulisan super kecil harus di zoom2 teruuss!! argh deritaa.. MENDERITA to the max!! mau online di sekolah Facebook di BLOG! goblok! aaarggghhhh …..
  • 5

    Mar

    a YEAR already?!

    so fast fast fast fast fast .. first we met at Score! citos rigth at the Valentines day. not a good start! i did the usual complaining abouta new personattitude! he looks like a snobbish person!! not a good first impression!! second time I met him at a Jazz festival! i was there and spend my time for a whilewatching his perfomance!! what a great perfomance he had. and starting at that time I can’t stop thinking of him… listen to his music almost everytime! * Ireally like his fanatic fan! third time I met him at a cafe. I’m watching his perfomance again!! I was amazed for the second time… though i didn’t have any bravery to greet him yet!! until one day his online in one of social networking website!! i brave my self to greet him and he reply my message nicel
- Next

Author

Follow Me

Search

Recent Post